Thursday, September 29, 2005

Muziekfestijn op 8 oktober 2005... Komt allen!


Op zaterdag 8 oktober a.s. organiseert onze gemeente een pianoconcert annex muziekfestijn met sponsoroogmerk. Sponsordoel is een nieuwe piano voor Alex van Nes (van Evangelisatie Explosie Belgie).

Naar onlangs bleek is Alex een toetsenvirtuoos, maar heeft hij alleen een triplex kroegpiano om die virtuositeit op uit te leven. Zonde, zo vond kring Alblasserdam van onze gemeente, en men sloeg de handen ineen om een andere piano te bekostigen. Men zag (gelukkig) in dat - om geld in te zamelen voor een muzikaal persoonlijk doel - je niet weg zou komen met een goedkope collecte or rommelmarkt. Er moest iets meer gebeuren, en als het even kon ook nog toepasselijk. Het idee ontstond toen om een pianoconcert te organiseren waar Alex in het middelpunt zou staan, eventueel met nog wat dingetjes erom heen.

Zo gezegd, zo gedaan. Men is gaan organiseren en inmiddels is er een imposante line-up van deelnemers ontstaan en is het "pianoconcert" inmiddels omgedoopt tot "Muziekfestijn". Acte de presence zal gegeven worden door, onder meer:
Kortom, het wordt inderdaad een Muziekfestijn!! Plaats delict zal zijn De Wipmolen te Alblasserdam. Zie de poster voor (meer) info...

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?